SİU 2013 Özel oturumları

Özel oturumlara makale göndermenin son tarihi 15 Şubat 2013 Cuma’dır. Özel oturum değerlendirme sonuçları 8 Mart 2013 Cuma tarihinde açıklanacaktır. Önemli uyarı: özel oturumlara bildiri gönderecek olan yazarlar, konular arasında sadece ilgili  özel oturum seçeneğini işaretlemelidirler.
SİU2013′de aşağıdaki özel oturumlar düzenlenecektir:

1. Optik Haberleşme Sistemleri ve Uygulamaları
Düzenleyen: N. Özlem Ünverdi, Yıldız Teknik Üniversitesi (unverdi@yildiz.edu.tr)

2. Bilişşel Robotlar ve Uygulamaları
Düzenleyen: Sanem Sarıel-Talay, İstanbul Teknik Üniversitesi (sariel@itu.edu.tr)

3. Yeni Nesil İnsanız Araç Teknolojileri ve Uygulama Alanları
Düzenleyen: Ugur Ayan, TUBITAK-BİLGEM, (ugur.ayan@tubitak.gov.tr)

4. Kaotik Kriptoloji
Düzenleyen: Bedri Özer,  Fırat Üniversitesi, (bozer@firat.edu.tr)

5. Gömülü Sistemler ve Sinyal İşleme
Düzenleyen: Oğuzhan Urhan, Kocaeli Üniversitesi, (urhano@kocaeli.edu.tr)

6. Biyomedikal görüntü işleme ve sınıflandırma